Mode och Livsstil

okt 28

Mode-accessoarer varje kvinna vill ha i sin julgarderob

Posted in livsstilnyheter      Kommentarer inaktiverade för Mode-accessoarer varje kvinna vill ha i sin julgarderob

young-woman-635252_1280

När vintern kommer allt närmare och kylan kryper sig på behöver du inte oroa dig för att täcka över din modemedvetenhet. Accessoera istället och ta fram ditt mest glittrande jag. Extra lager behöver inte vara en börda, utan ger dig bara ännu fler möjligheter att leka med färg, textur och just den karaktär du vill visa upp. Inspireras av stjärnor som glimmar och gnistrande snö. När juleljus lyser upp mörka vintertider, varför inte även du?


Varm för vintern


portrait-1130382_1280

Det finns roligare sätt att värma sig på än att krypa ner under en filt. Assecoera med lager och låt den kalla vinters nödvändigheter bli till en extra dekor i din outfit. Glöm inte, detaljer berättar om vem du är, och under vintern finns deras potential i överflöd.

Ta vara på säsongens möjligheter och låt en färggrann stickad halsduk accentuera din outfit och lysa upp när det är grått och kyligt. Vare sig du är ute efter den höga mysfaktorn som bara stickade tumvantar kan ge eller elegansen av stilrena handskar, låt dina varma händer tala för dig. Eller varför inte framhäva rosorna på dina kinder med en mössa som håller öronen varma? Ta inspiration av säsongen. Möjligheterna är lika oändliga som de är härliga.


Damklockor i juletid

watch-1311180_1280-1

Få accessoarer är så distinkt karaktärsgivande som ett vackert armbandsur. Det är lätt att matcha heltäckande och värmande vinteroutfits med ett armbandsur för dam som definierar din garderob. Vanliga armbandsklockor likväl som märkesklockor är på samma gång en praktiskt stilfull och en rent dekorativ accessoar, så var inte rädd att ge din klocka plats – den definierar faktiskt vad en klocka säger om dig. Ett armbandsur dam har förmågan lyfta din garderob, så välj med omtanke.

Hon som älskar att glittra kan framhäva sitt mest sprakande och eleganta jag med en diamantinfattad klocka i guld eller silver. Mer subtila fashionistor kan lockas av klockan av stilrent rostfritt stål, i silver eller roseguld. Den vågade trendskaparen som vill passa tidsandan kan röra sig mellan smala och breda läderarmbandsur i en variation av färger.

Var inte rädd för att låta dig inspireras, sök efter ”armbandsur dam”, klockor dam” eller ”armbandsur roseguld”, och hitta din egen favorit. Det handlar om vad du vill att din klocka säger om dig. Skäm bort dig med klockan som betonar just din stil. Den perfekta julklappen för en kvinna som anländer i tid och i stil.


Gnistra och glimma


ring-631383_1280

Jul, jul, strålande jul. Vintern med sitt dova mörker är också ett tillfälle för högtid och fest. Dekorera med smycken för att vara lysande i mörkret. Ringar, armband, halsband, broscher och örhängen. Strålande juletider utmärks av praktfullt överflöd, så varför inte plocka russinen ur kakan och sätta guldkant på din stil? De kalla månaderna är generösa för den modemedvetna och gör det enkelt att assecoera färgstarkt expressivt eller simpelt och rent.

För dig med ett tycke för lustfyllt uttrycksfullt, bygg på din julgarderob med smycken i lysande färger och kontrasterande texturer. Guld är för den färgstarka fashionistan vad inslagningen är för julklappen. Breda armband och tunga örhängen kan som i ett trollslag göra den enklaste utstyrsel magiskt attraktiv. Ringar i sin mångfald passar alla typer av kvinnor och kan vara både ett diskret tillägg och körsbäret på topp, och glöm inte att diamanter är en kvinnas bästa vän.

För den kvinna som vet att hon framhäver sitt vackraste jag med ledorden less is more är säsongen perfekt. Smala, eleganta armband eller halsband i silver eller rose ger ett subtilt men starkt uppsving åt hela din utstyrsel. Julen bjuder på alternativ för alla sorters skönhet. Ta vara på vintermörkrets glänsande magi och stråla. Skäm bort dig själv eller njut av helgandan genom att visa dina kära lite vintermagi. Det finns ingen bättre tid att ge en gåva till den som betyder mycket för dig.


Varma tassar och hög mysfaktor

shoe-238068_1280
Hur mycket vi än älskar posh så kan det ibland bara inte mäta sig mot mysigt och ulligt. En perfekt säsongsaccessoar tar hand om dina kalla fossingar och gör vintermörkret vackert och underbart avlägset när du själv gosar i dina tofflor. Låt ett par klassiska fårskinnstofflor matcha en kväll med tänd brasa och julmusik. Eller låt ett par färgglada och stickade strumpor omfamna dina kalla fötter när du kommer hem till en varm kopp te och en bok.

Bara för att helgtiden är det perfekta tillfället för vila betyder inte det att din stil behöver ta semester. Piffa upp och stöka, var kreativ och pyssla. Julens alla härligheter kan avnjutas lika mycket som de kan inspirera. Gör för dig själv vad ljusslingan gör för ett vinterträd eller nejlikan för en apelsin. Den stillsamma säsongen kan bli till en högtidlig stilfest när du skämmer bort dig själv med det lilla extra.