Mode och Livsstil

jan 27

10 prisvärda märkesklockor för män

Posted in livsstilnyheter      Tagged , , , , Kommentarer inaktiverade för 10 prisvärda märkesklockor för män

Gant_Time_men-portrait

När man först möter en ny människa så gör vi oss automatiskt en bild av personen, vi generaliserar hur vi tror att personen är. Ofta bedömer vi människor utifrån hur de ser ut och vad de har på sig. Därför är det viktigt att man väljer rätt accessoarer för att visa vem man är. Armbandsur för herrar är just en sådan accessoar som kan antyda vilken ekonomisk division personen spelar i och även lite om vilka intressen han har.

Handla armbandsklockor online
Det är inte alldeles enkelt att välja klocka då det finns ett stort utbud av herrklockor i alla former och format, men här fokuserar vi på märkesklockor med analoga visare. När du handlar klockor online så kan du enkelt jämföra priser och funktioner samt se till att du köper till de bästa villkoren. Dock rekommenderar vi att du prövar klockan butik, eftersom det är svårt att se vilken av alla snygga klockor på skärmen som passar på din arm. Du bör även fundera över vilken din budget är inför köpet. Om du har gott om pengar så kan du investera i en Schweizisk kvalitetskronograf, den kommer att tillförsäkra dig både precision och utstrålning. Å andra sidan finns det många prisvärda klockor med kvartsurverk för den som inte har så stor budget. Här listar vi tio märkesur under 5000 kronor:

Triwa Sort of Black Champagne
Har du bestämt dig för ett armbandsur i metall men inte riktigt har råd med en guldklocka kan du välja ett enklare champagnefärgat ur istället. Den här klockan från Triwa levereras med två armband som du kan byta själv så du får ju faktiskt två klockor i en. Priset är så lågt som cirka 2200 kronor.

Farer Baranto
Det här armbandsuret är inspirerat av kända brittiska äventyrare. En snygg och sportig klocka tillverkad i England men med ett Schweiziskt kvalitetsurverk. En vacker klocka med en urtavla för 24-timmarsvisning. Visarna är smäckra och färgglada. Priset är ungefär 4500 kronor.

Gant Covingston
Denna klassiska modell från Gant är stilren och elegant, och kvaliteten är även den att lita på, precis som vi förväntar oss av Gant klockor. Denna klocka har dag och datumvisare, en tydlig urtavla och ett snyggt läderarmband. Dessutom är klockan vattentät till upp emot 30 meters djup. Pris: cirka 2000 kronor.

Armani Alpha
Detta ur från Armani har ett svart läderarmband, en mörkgrå urtavla och guldiga visare och ram runt uret. Som vanligt när det gäller Armani klockor utstrålar uret lyx och elegans. Detta är en klocka man förväntar sig att se på en dyr restaurang någonstans i Medelhavet. Pris: cirka 4000 kronor.

Lars Larsen LW33 Chrono
Det här helsvarta kronografen kan fås med armband av skinn och silikon men det tuffa svarta Natoarmbandet är nog läckrast. Det röda på kronografvisaren och på funktionsknapparna bryter snyggt mot det svarta. Priset ligger runt 2500 kronor.

Michael Kors Jetmaster Automatic Chronograph
Sportklockor blir ofta överbelastade med finesser som tar plats i layouten, men Michael Kors har lyckat utforma detta ur utan att det har blivit rörigt. Visst har uret en mängd olika funktioner men de har infogars i helheten på ett utmärkt sätt, vilket vi ofta ser hos Michael Kors klockor. Priset ligger på ungefär 4000 kronor.

Marc By Marc Jacobs Peggy
Med en vit urtavla, guldiga visare och ett ljusbrunt skinnarmband är den här modellen av Marc Jacobs både retro och supermoden. Marc Jacobs klockor är alla mycket enkla i sin utformning vilket attraherar de som inte tål en klocka full av onödiga funktioner och strass. Pris: cirka 2000 kronor.

Timex Waterbury Chronograph
Den här prisvärda klockan är värd all uppmärksamhet med sin retrostil. Urtavlan är fylld med visare och går i färgskalan Scandiblå, gul och vit. Utöver alla visare så har denna kronograf även datumvisning. Pris runt tusenlappen.

Diesel Big Daddy 2.0
Komplicerade klockor brukar kosta skjortan, men här är undantaget. Den här klockan gjord i vapenstål med en urtavla av denim och har tre urtavlor för olika tidszoner, en sekundvisare en 24-timmarsvisare och ett stoppur samt datumvisare. Pris cirka 4000 kronor.

Tissot Quickster Nato
Ett klassiskt klockmärke här med en klocka med Natoarmband i vitt och blått, samma färgsättning som på urtavlan. Klockan levereras med tre olika armband. Pris cirka 2600 kronor.

Många av dessa klockor går att köpa online på nätet och det finns fler att välja på om man vill, det här urvalet visar bara att att det går att köpa märkesur utan att bli ruinerad. Lycka till med ditt nästa armbandsur!